4
Mar

Din nou cu politisti

   Posted by: alin   in D'ale mele

Duminica dupa prinz mergeam la Humor la un desert cind in centrul orasului ma opreste un politist pentru un control pentru alcool. Nici o problema pentru ca nu bausem doar ca nu aveam permisul la mine. Imi spune ca vrea sa ma verifice ii spun ca nu e nici o problema numai ca in timp ce facea acest lucru incepe sa scrie un proces verbal.Il intreb mirat de ce si imi spune ca nu aveam centura, ca nu am acte si ca nu am dovada pentru folia de pe geamurile din spate ale masini.Pentru cei ce au mai intrat pe acest site stiu deja ce masina am, dar poate nu toti stiti ca nu am nici un fel de folie ci asa e masina din fabrica si anume cu geamuri pe spate in tenta inchisa la culoare.Ii explic frumos ca asa e masina originala si nu am aplicat eu nimic, iar el imi arata legislatia pe care o cunosc foarte bine neaplicindu mi niciodata folie pe nici una din masini.Cer explicatii si ma ameninta ca imi suspenda permisul pe 30 zile daca nu ma duc la masina.

Tovarasul Ucrainiet de la politia din Humor sa te vad cam cit de smecher ai sa fii matale in instanta cind ai sa ai de platit daune pentru ca m am plimbat eu pe la RAR si am mai si platit doar pentru faptul ca tu esti un jegos spagar care a vazut numere de Bucuresti si a zis ca e pont?

asa ceva???

This entry was posted on Friday, March 4th, 2011 at 12:18 am and is filed under D'ale mele. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 comments so far

andrei
 1 

pff ce nasol te`a luat aline..
oricum el nu se prezinta in instanta asa ca il doare in cur. tine`ne la curent cu subiectul .. stii ca si eu am luat`o urat in gura din cauza politistilor din humor

March 11th, 2011 at 3:12 pm
Mary
 2 

De abia asteptam sa vad ce mai faci si se pare ca tot impotriva sistemului ai ramas.
Sa nu te schimbi nici anul viitor, cand probabil vei avea urmatoarea postare.

March 22nd, 2011 at 2:44 pm
alin
 3 

fac bine dupa cum vezi de tine insa nu mai stiu nimic

March 26th, 2011 at 6:13 am
Mary
 4 

iam imbatranit si doar atat

March 26th, 2011 at 1:14 pm
Mary
 5 

fara i-ul ala:))

March 26th, 2011 at 1:14 pm
alin
 6 

eu n am imbatrinit

March 31st, 2011 at 10:49 am

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment