Archive for March 24th, 2009

24
Mar

Iar cu politisti…

   Posted by: alin    in D'ale mele

Dupa cum stiti sint un mare “fan” al politistilor mai ales de cind mi-am schimbat masina anul trecut de cind ma vineaza unii dintre ei de nu mai pot.Evident ca de fiecare data si-o iau in brate pt ca nu prea au ce face si nu pt ca as fi eu cine stie ce mare si tare ci doar pt ca in general imi cam cunosc drepturile si ei in general sint idioti.As vrea sa se retina ca nu toti sint ca cei din acest articol si cei care au mai citit ce am scris stiu f bine ca pe unii chiar i-am laudat.

Asadar eram parcat in fatza la Belvedere urmind sa urc dealul spre Marasesti.Din motive tehnice nu aveam numar pe fatza din cauza unui surub slabit.Trece pe linga mine un vento de politie si ii vad pe gigei cum sa uita in oglinda dupa mine.

Plec dupa citeva minute si…..surpriza in deal pe cine opreste?singura masina? evident eu

Ma rog …”sint gigel costel actele etc”

Ii dau actele si ma intreaba de numar spunindu-mi smecher “nu aveti 30 ron sa va luati un suport?”

Ii explic “meseriasului” ca nu am cum sa pun suportul pt ca imi va cadea oricum pina nu string surubul si asta nu pot sa o faca decit cei de la service si ca nu am ajuns la Iasi sau Bacau dar o voi face.

Evident ca bivolul nici nu ma asculta pt ca el era setat sa ma amendeze si incepe sa imi ceara asigurarea etc.Deja cind un politist iti cere asigurarea si nu e luna ianuarie sau iulie, e sigur pus pe spaga sau sa te execute si spun asta din experienta care nu e deloc subtire.

Se duce sa faca procesul verbal si dupa muuuuuult timp vine si incepe sa imi insire milioane de puncte penalizare si milioane de lei amenda.

Toate  bune si frumoase pina aud ca nu aveam centura si imi da puncte si pt asta si evident ca mi-am luat foc.

Deci melteanul dupa ce ca m-a asteptat sa ma faca mai are si tupeul sa imi spuna ca nu aveam centura mai ales ca parcarea masinii de politie o facuse pe contrasens ca sa ma poate astepta calcind astfel linia continua.

Am ramas calm si i-am zis sa imi dea procesul verbal sa scriu citeva cuvinte, militianul nenorocit nici nu voia sa imi dea foaia in masina cica sa scriu pe geam in mina lui.Scriu ce am de scris si ii spun sa imi trimita acasa procesul ca nu semnez nimic si face o fatza ca trebuie sa semnez!!!Prietene nu sint obligat sa semnez asa ca trimite-mi acasa procesul verbal.

In acel moment clar stupidul se enerveaza insa fara sa dea pe fatza si imi zice ca trebuie sa faca alt proces verbal si pleaca.Iar dureaza 10 min ca ei scriu greu si vine si incepe sa imi faca poze la masina cu magicul telefon din dotare absolut degeaba el fiind asa cretin incit nu stie ca pozele respective nu reprezinta probe  nicaieri.

Cheama si un nene de pe strada martor ca nu semnez eu plecind evident spunindu-i ca astept acasa cu nerabdare foaia scrisa cu atita truda de el.Era extenuat dupa ce a scris 2 procese verbale.

Bai boule care esti tu bou degeaba imi trimiti tu acasa ma cretinule procesul verbal pt ca nici bunika mea nu il ridica de la posta.Si dak in 15 zile nu are semnatura mea te stergi la cur cu el si dak te pasioneaza poti sa ti-l si bagi in cur adinc.

Daka erai om nu te pretai la asa ceva si macar gaseai ceva mai destept sa ma infunzi nu asa ca lasii gitii matii de spagar nenorocit.

Problema e ca erai tu smecher intr-o zi in loganul tau dotat maxim si ti-ai supto cind am plecat instant de linga tine si nu ai reusit sa ma ajungi nici cu girofarul si sirena pornite dupa ce tot asa incercai sa aplici tu legea dupa ureche.

Problema ta e ca mi=am luat eu masina asta fraiere, insa ceea ce nu stii tu este ca eu am muncit banii pina la ultimul leu nu ca tine un spagar jegos, iar asta te roade mirlane si iti promit ca nici nu ai sa poti sa faci mai mult decit de a fi penibil vreodata.

Poate sint cam dur in limbaj insa cred ca oricare din voi ati patit cel putin o faza cu politia cind v-ati simtit frustrati pt ca nu aveati ce sa le faceti organelor asa ca sint convins ca ma intelegeti de ce sint atit de pornit pe unii din ei.

Ne vedem pe strazi…safe