Archive for March 20th, 2009

20
Mar

BRD-ul vietii

   Posted by: alin    in D'ale mele

Oricit m-as stradui nu pot sa inteleg sistemul bancar romanesc si din ce in ce mai mult incep sa ma indoiesc de faptul ca avem un sistem bancar.

Tute proaste si chiar cu figuri pe cap maxim cind te duci sa le dai bani din care pina la urma isi iau si ele leafa.

Ma duc azi la ghiseu sa pun bani pe niste carduri unor prieteni fara sa am la mine si numerele de cont. Acuma stateam si eu si ma gindeam ca am mai pus de zeci de ori si oamenii cautau in calculator numele si rezolvau problema imediat.

Insa intotdeuna trebuie sa existe si o tuta care nu stia procedura si imi baga in fatza ca nu are cum pentru ca nu stie CNP-ul si o suna pe alta. Ma rog ii explic ce si cum ca am mai pus de multe ori si ca poate sa gaseasca dupa nume si an de nastere si ma ia idioata ca respectivele conturi sint confidentiale si ca normal nu poate sa mi le spuna.

Stateam si ma gindeam cit de cretina sa fii sa imi dai asa o motivatie cind eu voiam sa depun bani inteligento si dak am numarul de cont a cuiva ma pot sterge cu el la fund ce as putea sa ii fac sa il clonez, sa il golesc prin telepatie ce pot sa ii fac?

Si evident cind m-a vazut mai intepat mi-a pus in vedere ca data viitoare sa completez tot formularul ala de depunere.

Ma gindesc eu asa ca un om practic cit de idiot sa fii ca director de banca sau ma rog proprietar sa ceri o mie de acte cuiva care vrea sa bage bani in banca ta stupida.Ii bag dobitocilor nu ii scot kkmas pe banca voastra ca si cum nu ar fi de ajuns cite comisioane platesc anual la voi. Ca si cum nu m-am saturat de figurile voastre de rahat mai vine si stupida aia sa ma puna pe mine la colt ca nu am completat formularul.

Bai vaco dak nu as fi eu si f multi ca mine erai demult in somaj pasarico….

Da pe de alta parte daca o fi avut o zi proasta….ce folos?