Archive for October, 2008

26
Oct

Un weekend perfect

   Posted by: alin    in D'ale mele

Tocmai m-am intors de la Iasi si inca sint sub impulsul celor ce s-au intimplat acolo si asta nu pentru ca ar fi pentru prima data cind merg la un raliu ci pentru ca de fiecare data am acelasi feeling la final.

Motoare, noroi, benzina arsa, derapaje controlate, galagie si mai ales multa adrenalina asa ar putea fi descris in mare ce a fost acolo.

Vineri dimineata a fost o sesiune de shake down unde am avut sansa sa stau in dreapta lui Mihai Leu intr-un Subaru N14 care nu e altceva decit varianta de raliu a masinii pe care o conduc eu zilnic spre spital de exemplu si care e incredibil ce poate sa faca in cursa.

Pentru cei care nu au incercat asta niciodata senzatia e din alta lume pentru ca nu are nici o legatura si sofatul nostru cel de toate zilele si depaseste cu mult ideea de a merge cu o masina la limita.

Inaintea mea s-a dat cu Mihai campioana olimpica la canotaj de anul asta de la Beijing si chiar ma asteptam ca Geta sa se sperie sau sa nu se mai urce niciodata in masina de curse, insa nu a fost deloc asa ba dimpotriva spunea ceva ca vrea sa se apuce si ea de raliuri.

E fascinant sa ii vezi pe acesti oameni care in aparenta sint exact ca oricare din noi ce pot sa faca pe un drum de macadam cu niste masini f bine puse la punct. Pacat de Mihai ca a fost nevoit sa abandoneze din cauza unor defectiuni pentru ca sigur se batea pentru puncte.

In rest multa relaxare glume cu mai toti pilotii de la noi si chiar si cu finlandezii veniti sa concureze aici, multa distractie cind ii vezi cum se sicaneaza reciproc inainte de fiecare cursa dar si cum se respecta intre ei.

In mare ideea e ca in maxim 2 ani vreau sa concurez si eu la una din variantele de inceput dupa care mai vedem:)

7
Oct

Raliul Iasului Prista Oil

   Posted by: alin    in D'ale mele

Am sa deschid o rubrica permanenta pentru cei pasionati ca si mine de sporturile cu motor in special raliuri si unde sa putem sa luam legatura permanent insa deocamdata voi pune un post.

Pe 24-26 oct la Iasi va fi Raliul Iasului si avind in vedere ca in Suceava in afara de 3 liniute nenorocite cind tre sa fugim de politie nu avem alte activitati de gen pentru ca nu pot include figurile de pe faleza la sporturi cu motor, cine vrea sa mearga putem sa facem o gasca mai mare avind in vedere ca eu am multi prieteni piloti implicati si sa mergem la Iasi.

Eu oricum am sa fiu pe probe si in culise si va tin la curent cu noutatile.