Archive for September, 2008

17
Sep

In ce oras minunat traim pacat ca e si populat…

   Posted by: alin    in D'ale mele

Vin de la banca pe strada cu sens unic unde stau taxiurile la Bucovina unde mai nou se renoveaza parcarea din fata magazinului de altfel un lucru laudabil.circulatie f grea, muncitori care stau si o freaca in loc sa faca ceva ca sa se poata da mai repede drumul din nou la circulatia gituita de lucrarea lor, practic nimic nou pina acum.

In fata mea o masina care aduce niste materiale pt ei opreste in drum iar soferul sa da tacticos jos si incep miticii sa descarce.

In spate, masini pina la trezorerie, iar eu ma nimeresc tocmai in spatele dobitocului.Dupa o magie neagra urmata de inca doua magii albe da mai mici reusesc sa ma strecor cumva, dau peste o caramida si vad sarind un muncitor de pe margine “baiii nu te uiti?”"ba da cretinule ca probabil dak ai muta putin panoul ala am putea trece toti” .

Cind ajung in dreptul dubei si ma uit spre sofer spunindu-i “prietene de ce nu ai tras mai in drum?” primesc un raspuns simplu si la obiect atit eu cit si cele 8000000 de masini din spate “nu vezi ba ca se lucreaza hai misca….”

Comentariile sint de prisos pentru ca eu evident ca m-am miscat insa tu vei ramine toata viata un dobitoc mai dobitocule care esti tu dobitoc.

PS: B 65 VMG e masina magica cu un sofer dat cu “pomada” pe par. dak durea prostia omu se tavalea in chinuri pina acuma evident.

PS 2: multumesc cerului ca nu lucrez prin Scheia…prietenii stiu de ce

15
Sep

inteligenta romanesca

   Posted by: alin    in D'ale mele

A trecut vara si am sperat ca se va fluidiza putin si traficul in Suceava insa din pacate m-am inselat amarnic. E absolut strigator la cer sa mergi pina la Carefour si sa ajungi din centru pina acolo in 30 min datorita unor idioti care in momentul in care au organizat si proiectat intrarea dinspre oras la supermarket au crezut ca Suceava e un fel in catun sau comuna cu vreo 50 masini, iar duminica se mai circula inca in sistemul “cu sot” si “fara sot”.

Oare polititstii care stateau simbata si dirijau masinile spre pasarela namailasind sa intre nici o masina dinspre oras la magazin nu au si ei un sef care a trebuit sa isi puna o semnatura cind baietii s-au apucat de modificat strada? BIne ei sint politisti si prefera sa stea in ploaie ca animalele cind coada de masini e pina sus in oras deci au o scuza.

In acelasi timp cei care au proiectat acel magnific sens giratoriu de la iesirea spre Falticeni nu s-au gindit ei o secunda  ca cei de pe drumul european nu e deloc normal sa acorde prioritate celor care vin dinspre “autostrada” de la Moara? Sau era mai important ca noi cei care nu am mai vazut mall niciodata era necesar sa incetinim ca sa putem sa admiram mai atenti noul supermarket si eventual daca tot stam la rind sa intram in oras poate ne razgindim si intram si pe la ei putin?

As putea aminti si asfaltarea de pe serpentine care dupa ce a fost facuta e sparta acuma pentru canale lucru facut de altfel si la baia comunala pe vremuri.

Bai cei 75% care ati votat cu marcel la primarie…oare voi sinteti chiori?

10
Sep

inca unul…

   Posted by: alin    in Subi

10
Sep

un pic de subi :)

   Posted by: alin    in Subi